Sebzeli Makarna

Sebzeli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 2 adet kapya biber
  • 1 bütün sarımsak
  • 1 adet soğan
  • 150 gram krem peynir
  • 2 adet domates
  • Fesleğen baharatı
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Sebzeli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak domatesi, soğanı ve sarımsakları ikiye bölüp, kapya biberle birlikte tepsiye yerleştirip üzerine zeytinyağı gezdirelim.
  2. 170° fırında materyalleri közleyelim. O sırada makarnayı haşlayalım.
  3. Sarımsakları ve soğanı kabuğundan ayırıp közlediğimiz bütün gereçleri blendera koyalım.
  4. Krem peyniri ve bir ölçü fesleğen de ekleyelim.
  5. Tuzunu kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
  6. Haşlanan makarnanın suyundan 1/2 su bardağı kadar blendera koyup püre hale gelene kadar çalıştıralım.
  7. Makarnanın suyunu suzup blenderdaki bütün sosu makarnaya döküp karıştıralım. İsteğe nazaran peynir de rendeleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Sebzeli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebili Bisküvili Pasta
Nohutlu Semizotu Yemeği
Börülce Salatası
Mısır Unlu Kıyır Poğaça
Ciabatta Ekmeği
Tuzlu Simit Kurabiye Tarifi
Hdabla | © 2025 |