Vitamin Deposu Sebze Çorbası

Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı süt
  • Tuz
  • Karabiber
  • Dereotu

Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün zerzevatları olabildiğince küçük doğrayalım.
  2. Tencereye zeytinyağ alalım, sırayla zerzevatları ekleyelim ve kavuralım.
  3. Son olarak suyunu ekleyelim, sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
  4. Küçük bir tavaya 2 yemek kaşığı tereyağ alalım, eriyince üzerine 2 yemek kaşığı unu ek edelim.
  5. Un kavrulduktan sonra pişen sebzelerin üzerine ekleyelim ve topaklanmaması için süratlice karıştıralım.
  6. 1-2 dakika kaynadıktan sonra 1 çay bardağı sütü ekleyelim.
  7. Kaynayınca altını kapatalım.
  8. Kaseye alarak üzerine dereotu ekleyelim ve çorbamız servise hazır.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🌸.

Vitamin Deposu Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Salata
Pratik, Diyet Kahvaltı
Buzluk İçin Frambuazlı Tart (Videolu)
Pofuduk Pankek
Bülbül Yuvası Tatlısı (Videolu)
Dondurmalı Haytalı
Hdabla | © 2025 |