Kahvaltılarınızın Vazgeçilmezi Olacak Nefis Mantarlı Lavaş Omlet

Kahvaltılarınızın Vazgeçilmezi Olacak Nefis Mantarlı Lavaş Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kapya biber
  • Yarım soğan
  • 5 adet mantar
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kaşar peyniri (dilediğiniz kadar)
  • 1 adet lavaş ekmek

Kahvaltılarınızın Vazgeçilmezi Olacak Nefis Mantarlı Lavaş Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle uygun bir tavaya sıvı yağımızı alıp ince doğramış olduğumuz soğan ve kapya biberi hafif soldurana kadar kavuralım.
  2. Ardından yeniden ince doğramış olduğumuz mantarları ve baharatları ek edip pişmeye bırakalım.
  3. Pişen mantarlarımızın üzerine güzelce çırptığımız yumurtaları ekleyip tavaya yayalım.
  4. Bu etapta ocağın altını yeterlice kısalım,tavamızı uygun bir kapakla kapatarak omletimizi pişmeye bırakalım. ( yumurtalarımız çok çabuk pişecektir yakmamaya dikkat edelim. ).
  5. Pişen omletimizin üzerine lavaşımızı koyup aykırı çevirelim.
  6. Üzerine ince dilimlemiş olduğumuz kaşar peynirlerimizi yerleştirelim.
  7. Yaklaşık bir dakika da lavaşımızı kızarttıktan sonra omletimizi artık tavadan alabiliriz. Çok doyurucu bir tanım oluyor. Deneyecek herkese afiyet olsun ☺️.

Kahvaltılarınızın Vazgeçilmezi Olacak Nefis Mantarlı Lavaş Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tepside Elmalı Turta
Kıbrıs Tatlısı (Büyük Dikdörtgen Borcamda)
Lor Peynirinden Krep/ekmek
Damla Sakızlı Muhallebi
Lavaş Pizza
Fındıklı Muzlu,ballı Dondurma
Hdabla | © 2025 |