Tavuklu Tepsi Kebabı

Tavuklu Tepsi Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk göğüs
  • 2 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • Yarım bağ maydanoz
  • 1 yemek kaşığı domates salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik

Sos için;

  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı domates salça
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

Tavuklu Tepsi Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğüsü rondodan geçirin ,soğan, sarımsak, biber, maydanoz rondodan geçirin ve bir kaba alalım.
  2. Baharatları ,salça, tuz ek edelim yoğurarak karıştıralım.
  3. Yağlı tepsiye alalım ,üzerine derin olmayacak formda çizik atalım.
  4. Domates ve biber ile süsleyelim.
  5. Salçalı suyunda hazırlayalım üzerine dökelim.
  6. 180 derece fırınlayalım ,suyunu çektikten sonra fırından alalım servis edelim afiyet olsun.

Tavuklu Tepsi Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kinoalı Tabbule
Anne Kurabiyesi
Evde Restoran Kalitesinde Steak Yap! | Sulu Ve Yumuşacık Tarifi
Ramazan Pidesi (Fırından Alınmış Gibi)
Muffin Kek
Kek (Çok Kolay ve Pratik)
Hdabla | © 2025 |