Enfes Tadıyla Hindistan Cevizli Kurabiye

Enfes Tadıyla Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağı
  • Yarım çay bardaĝı sıvı yağ
  • 2 yumurta (birinin beyazı üzerine)
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 çay bardağı fındık içi
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 paket vanilya şekeri
  • Aldığı kadar un

Üzerine:

  • 1 yumurta beyazı
  • Hindistan cevizi

Enfes Tadıyla Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç bütün materyalleri yoğuruyoruz.
  2. Ununu azar azar ekleyin. Ele yapışmayan bir hamur olmalı.
  3. Ceviz büyüklüğünde toplar yuvarlıyoruz ve evvel yumurta beyazına sonrada hindistan cevizine buluyor ve yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 175- 180 derecede 20 dak. Pişiriyoruz.
  5. Bu tanımdan iki tepsiden fazla çıkti. Dilerseniz yarısını yapabilirsiniz.Afiyet olsun.

Enfes Tadıyla Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyır Ağızda Dağılan Elmalı Kurabiye
Tam Ölçülü Ekler Tarifi
Reyhanlı Limonatalı Sade Soda
Yulaflı Omlet
Kaynamış Ekşi (Kaynamış Limon/Turunç)
Spoonful Sütlü Tatlı
Hdabla | © 2025 |