Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları Tanımı İçin Malzemeler
İçi için:
- 3 adet orta uzunluk patates
- Tuz
- Kaşar
Dışı için:
- Un
- 1 adet yumurta
- Galeta unu
Kızartmak için;
- Yağ
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesleri güzelce haşlayalım ve kabuklarını soyup uygun bir kapta çatal yardımıyla ezelim.
- İçine kaşarları rendeleyelim ve uygunca karıştıralım.
- Kaşar ölçüsünü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
- Püre kıvamına gelen patateslere biraz tuz ekleyelim ve uzun orta kalınlıkta çubuk formu verelim.
- Çubuk patatesleri sırasıyla una, yumurtaya ve galeta ununa bulayıp az yağda kızartalım.
Pratik ve lezzetli kaşarlı patates çubukları hazır. Sıcak servis etmeniz daha güzel olur afiyet olsun 🤗.
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










