Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları Tanımı İçin Malzemeler

İçi için:

  • 3 adet orta uzunluk patates
  • Tuz
  • Kaşar

Dışı için:

  • Un
  • 1 adet yumurta
  • Galeta unu

Kızartmak için;

  • Yağ

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri güzelce haşlayalım ve kabuklarını soyup uygun bir kapta çatal yardımıyla ezelim.
  2. İçine kaşarları rendeleyelim ve uygunca karıştıralım.
  3. Kaşar ölçüsünü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
  4. Püre kıvamına gelen patateslere biraz tuz ekleyelim ve uzun orta kalınlıkta çubuk formu verelim.
  5. Çubuk patatesleri sırasıyla una, yumurtaya ve galeta ununa bulayıp az yağda kızartalım.
    Pratik ve lezzetli kaşarlı patates çubukları hazır. Sıcak servis etmeniz daha güzel olur afiyet olsun 🤗.

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antakya Usulü Mücver (Öcce)
Tavuk Dünyası Kekiklim
Etli Nohut Yemeği
Bebeklere Balkabağı Çorbası
Kahvaltılık Pişi
5 Dakika Böreği
Hdabla | © 2025 |