Patatesli Omlet

Patatesli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 patates
  • 1 yumurta
  • 2/4 kapya biber

Patatesli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesi rendeliyoruz.
  2. İçine bir yumurta kırıp kapya biberini küp küp doğrayıp içine ekliyoruz.
  3. İstediğimiz baharatlı da ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Isınan tavamıza harcı döküyoruz.
  5. Kapağını kapatıyoruz.
  6. Altını orta ateşten bir tık harlı olacak halde açıyoruz.
  7. 6-7 dk kapak kapalı pişiyor lakin orta sıra kapağı açıp denetim ettim altının tabanına tutmaması için yağlamayı hoş yapıyorsunuz.
  8. Altının piştiğini spatula ile denetim ettikten sonra öbür yüzünü çevirip kapağını kapatıp 5 dk kadar da o denli pişiyor. Servise hazır,afiyet olsun :).

Patatesli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Yaprak Sarma
Bebek Ara Öğün
Kıṣ Çorbası / Sebze Çorbası
Tavuklu Şehriye Çorbası (Videolu)
Sıvıyağ İle Kıyır Kurabiye
Kızılcık Şerbeti
Hdabla | © 2025 |