Parfe

Parfe Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 poşet krem şanti
  • 1.5 su bardağı süt
  • İsteğe nazaran meyveler (Ben çilek ,muz, yabanmersini, böğürtlen ,frenk üzümü kullandım)
  • İsteğe nazaran damla çikolata
  • İsteğe nazaran bisküvi parçaları

Üzerine ;

  • Çikolata

Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krem şantiyi soğuk sütle düzgünce çırpıyoruz.
  2. İçine doğradığımz meyveleri isteğe nazaran malzemeri katıp karıştırıyoruz.
  3. Eğer isterseniz bir tatlı kaşığı tahin, bal ekleyebilirsiniz.
  4. Silikon bir kalıba döküp buzlukta bi kaç saat bekletiyoruz.
  5. Ben yarısını çıkardım üzerine çikolata sosu döküp servis ettim.

Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçü Dondurmalı İrmik Helvası
Sağlıklı Smoothie
Browni Kurabiye (Kakaolu Islak Kurabiye)
Ezo Gelin Çorbası
Haydari Tarifi (Videolu)
Kıymalı Pırasalı Gül Böreği Tarifi
Hdabla | © 2025 |