Yoğurtlu Karışık Kızartma
Yoğurtlu Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet patlıcan
- 1 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 adet kırmızı kapya biber
- 1-2 adet yeşil biber
- 1 kase yoğurt
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- 1 su bardağı sıvı yağ
Yoğurtlu Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzelerin patlıcan, havuç ve patatesleri soyup istediğiniz halde doğrayıp, yağda kızartalım.
- Kapya biber ve yeşil biber de kızartalım uygun bir servis tabağına sırayla kızarttıktan sonra şekillendirelim.
- Daha sonra yoğurt, sarımsak ve tuzu karıştırıp pürüzsüz yapmaya çalışalım kızarttığımız sebzelerin üzerine ekleyebiliriz.
- Yada isterseniz kızarttığımız zerzevatları hepsini sarımsaklı yoğurtla harmanlayarak karıştık olarakta servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Yoğurtlu Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















