Yoğurtlu Karışık Kızartma

Yoğurtlu Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1-2 adet yeşil biber
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Yoğurtlu Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzelerin patlıcan, havuç ve patatesleri soyup istediğiniz halde doğrayıp, yağda kızartalım.
  2. Kapya biber ve yeşil biber de kızartalım uygun bir servis tabağına sırayla kızarttıktan sonra şekillendirelim.
  3. Daha sonra yoğurt, sarımsak ve tuzu karıştırıp pürüzsüz yapmaya çalışalım kızarttığımız sebzelerin üzerine ekleyebiliriz.
  4. Yada isterseniz kızarttığımız zerzevatları hepsini sarımsaklı yoğurtla harmanlayarak karıştık olarakta servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yoğurtlu Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokmalık Poğaça
Yulaflı Fit Poğaça
Kayseri Yağlaması
Kısır
Bol Sebzeli Makarna
Çanak Pasta
Hdabla | © 2025 |