Kabak Reçeli (Kireçsiz)

Kabak Reçeli (Kireçsiz) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kilo kabak
  • 2.5 kilo şeker
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu

Kabak Reçeli (Kireçsiz) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabağı soyup bölelim isteğe nazaran dilimleyelim çok büyük ve çok küçük olmaması daha âlâ olur.
  2. Dilimledikten sonra tencereye koyup üzerine şekeri boşaltalım geceden sabaha bu halde beklesin sabah baktığınızda kabakların suyunu saldığını göreceksiniz.
  3. Limon tuzunu ekleyip ocağın en küçük gözünde pişmeye bırakalım.
  4. Kaynadıktan sonra kısık ateşte pişmeye devam etsin. Kabak reçelimiz hazır kavanozlara koyup buzdolabında saklayabilirsiniz direk tüketebilirsiniz de 🙂 afiyet olsun😊

Kabak Reçeli (Kireçsiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Haşhaşlı Kek
Damla Çikolatalı Muffin Kek
Zerdeçallı Sebzeli Pilav
Kolay Fındıklı Şerbetli Tatlı Tarifi
Çıtır Simit
Kaşık Tatlısı (Bebe Bisküvili,Muzlu) (Videolu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet