Hamsi Kuşu

Hamsi Kuşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg hamsi
  • Yarım demet taze soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 adet yumurta
  • 20 gram mısır unu
  • 10 gram tuz
  • 10 gram pul biber
  • 10 gram karabiber

Kızartmak için;

  • 100 ml sıvı yağ

Bulamak için;

  • 100 gram mısır unu

Hamsi Kuşu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsileri ayıklayıp içinden kılçığını ayıklayın.
  2. Ardından soğanı, maydanozu doğrayıp içine yumurta ve baharatları ekleyip mısır ununu ek edip karıştırın.
  3. Sonra hamsilerin ortasına iç harçtan ekleyip üzerini kapatıp dışını mısır ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.

Hamsi Kuşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lemon Curd Cake
Milföy Waffle
Kuyruk Yağlı Patates Tavası
Karnabahar Köftesi
Damla Sakızlı Dibek Kahvesi
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Hdabla | © 2025 |