Murtuğa

Murtuğa Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1/2 (yarım) su bardağı un
  • 2 adet yumurta

Murtuğa Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamızda tereyağını eritip kızdıralım. İçerisine unu ek edip 3-4 dakika kavuralım.
  2. Kasenin içerisinde yumurtaları çırpalım.
  3. 4 dakika kavurduktan sonra yumurtayı üzerine döküp karıştıralım. Kavrulan un çabucak toparlanacak. Murtuğamız hazır. Sunum tabağına alıp sofraya koyabiliriz. Afiyet olsun 😋.

Murtuğa Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kemiksiz But
Hatay Mutfağının Vazgeçilmezi Belen Tava Tarifi
Mini Poğaça
Lavantalı Ve Limonlu Kek
Un Helvası
Kivili İrmikli Sütlü Tatlı (Çok Hafif)
Hdabla | © 2025 |