Kaymaklı Taze İncir Tatlısı
Kaymaklı Taze İncir Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilogram taze incir
- 1 su bardağı şeker
Kaymaklı Taze İncir Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İncirleri yıkayalım, uygun bir tencereye alalım.
- Şekeri tüm incirlerin üzerine gelecek formda dökelim.
- Tencerenin kapağını kapatalım, kısık ateşte şekerler eriyip sulanana kadar pişirelim.
- Daha sonra kapağı açalım. İncirler suyu çekene kadar pişirelim.
- Soğuduktan sonra incir tatlımız servise hazır.
- Üzerine kaymakla servis edelim. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🌸
Kaymaklı Taze İncir Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






