Kaymaklı Taze İncir Tatlısı

Kaymaklı Taze İncir Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilogram taze incir
  • 1 su bardağı şeker

Kaymaklı Taze İncir Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İncirleri yıkayalım, uygun bir tencereye alalım.
  2. Şekeri tüm incirlerin üzerine gelecek formda dökelim.
  3. Tencerenin kapağını kapatalım, kısık ateşte şekerler eriyip sulanana kadar pişirelim.
  4. Daha sonra kapağı açalım. İncirler suyu çekene kadar pişirelim.
  5. Soğuduktan sonra incir tatlımız servise hazır.
  6. Üzerine kaymakla servis edelim. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🌸

Kaymaklı Taze İncir Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soslu Tavuk
Un Kurabiyesi
Nefis Rokalı Salata
Fırında Taze Fasulye Kızartması
Fesleğenli Salata
Islak Hamburger
Hdabla | © 2025 |