Pancake (Tarçınlı)

Pancake (Tarçınlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım paket vanilya
  • 1 su bardağı un
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı)
  • Muz
  • Çilek

Pancake (Tarçınlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpalım ve sonra sütü ek edelim karıştıralım.
  2. Un, kabartma, tozu, vanilya ve tarçını da ek edelim. Hamurumuz akışkan olmalı.
  3. Krep tavası yahut olağan bir tavayı hafif yağlayalım. Bir kaşık ile hamuru eşit bir formda tavaya dökelim.
  4. Üzeri baloncuk olunca çevirelim ve iki tarafıda eşit formda pişirelim.
  5. Dilerseniz muz, çilek ve sevdiğiniz bir meyve ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🫶🏻

Pancake (Tarçınlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tart Pasta
Tulumba Tatlısı
Haftasonu Kahvaltımız
Ispanaklı Rokalı Salata
Sabah Kahvaltılarının Vazgecilmezi Yumuşacık Pankekler
Bal Kabaklı Ve Baharatlı Kek (Videolu)
Hdabla | © 2025 |