Annemin Ekşi Elmalı Keki
Annemin Ekşi Elmalı Keki Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 2 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 2 orta uzunluk ekşi elma
- 8-10 adet ceviz içi
Annemin Ekşi Elmalı Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve toz şekeri düzgünce çırpalım.
- Ardından sıvı yağ ekleyip, unu katalım.
- Tarçın ve kabartma tozunu da ekledikten sonra elma ve ceviz içini katıp spatula yardımıyla harcı uygunca karıştıralım.
- Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında 45 dakika pişirelim.
Yapılış görüntüsünü instagram sayfamdan izleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Annemin Ekşi Elmalı Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






