Kremalı Poğaça (Videolu)

Kremalı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket sıvı krema
  • 1 adet yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 3 -3.5 su bardağı un

Arasına;

  • Kaşar peyniri

Kremalı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına krema ,üzerine yumurta akı ,sıvı yağ ,kabartma tozu ,tuz ve şekeri alıp karıştıralım.
  2. Azar azar un eği yaparak kulak göğsü kıvamında bir hamur yoğuralım ,un ölçüsü yumurtanın büyüklüğüne nazaran değişebilir azar azar denetimi ekleyin .
  3. Hamuru toparlayıp tezgaha alalım ,merdane ile incelterek açalım su bardağı yahut bir aparatla yuvarlak form verip ortasına peyniri koyup kapatarak tepsiye dizelim .
  4. Üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpiştirerek 190 derece evvelce ısıtılmış fırında pişirelim,afiyetler olsun ayrıntılı tanım için tıklayınız👇.

Kremalı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Gül Böreği (Sodayla Kabaran Nefis Tarif)
Özbek Pilavı
Çıtır Çıtır Sapsarı Çok Kolay Biber Turşusu Tarifi (Videolu)
Cevizpare
Çiğ Nohutla Falafel
Tarçınlı Cevizli Kurabiye
Hdabla | © 2024 |