Waffle (Pankek Hamuruyla)

Waffle (Pankek Hamuruyla) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 pk vanilya
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 buçuk su bardağı un
  • 1 kase çilek
  • 2 adet muz
  • 1 paket çikolata
  • 1 avuç damla çikolata
  • 1 paket bonibon
  • Çikolata sosu
  • Karamel sosu (dilerseniz kivi,elma,fındık,fıstık ekleyebilirsiniz üzerine)

Waffle (Pankek Hamuruyla) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım, öbür malzemeleride sırasıyla ekleyelim,ve hamurumuzu hazırlayalım.
  2. Orta ateşte ve yapışmaz tavaya, minik minik hamuru tavaya döküp gerili önlü pişirelim.
  3. Geniş bir kabın yerine pankekleri yayıp üzerine evvel meyveler sonra erittiğimiz paket çikolata,daha sonra damla çikolatalar ve bonibonlar,son olarak soslar ile süsleyerek afiyetle yiyebilirsiniz.

Waffle (Pankek Hamuruyla) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Zerafet
Leziz Haşlama Tavuk
Lahanalı Poğaça
Semizotu Salatası
Nal Kurabiye
Garnitür Mezesi
Hdabla | © 2025 |