Deniz Börülcesi (Yıldızlı Lezzet)

Deniz Börülcesi (Yıldızlı Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet deniz börülcesi
  • 1 diş sarımsak (ezilmiş)
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım limon suyu

Deniz Börülcesi (Yıldızlı Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Deniz börülce güzelce yıkanır.
  2. Derin bir tencerede kaynar su hazırlayıp börülceleri içine atılır. 10 dakika haşlanır.
  3. Haşlandıktan sonra soğuk suya alınır (şoklamak için), bu sayede rengi canlı kalır.
  4. Soğuyan börülcelerin saplarından tutarak kılçıkları sıyırılır. (bu kademe zevkli).
  5. Sarımsak, zeytinyağı, limon suyu karıştırın.
  6. Börülceler bu sosla harmanlanır ve servis edilir.Afiyet olsun 🩷.

Deniz Börülcesi (Yıldızlı Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Magnolia
Kakaolu İnci Kurabiye Tarifi
Şehriye Rüyası Salata
Portakallı Kek
Kaşarlı Mantar (Videolu)
Kahve Dünyası Çikolatası
Hdabla | © 2025 |