Havuç Topları

Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram havuç
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 çay bardağı pasta granülü (ben kakao kullandım tercih sizin)
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce havuçları haşlayın.
  2. Daha sonra çatalla ezin.
  3. İçerisine yulaf ezmesi ekleyip karıştırın.
  4. Tarçın isteğe bağlı isterseniz atmaya bilirsiniz.
  5. Bir kısmını sade bir kısmını granüllü yaptım benim havuç topları biraz yumuşak oldu biraz daha sert bir kıvam isterseniz yulaf ezmesinin ölçüsünü arttırın.

Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Krep
Şeftalili Kek
Tam Ölçülü Pastane Usulü Un Kurabiyesi (Ağızda Dağılan Lezzet )
Favoriniz Olacak Sos Tarifi
Gün Tabağı
Pirinçli Kabak Yemeği
Hdabla | © 2025 |