Kabune Pilavı

Kabune Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • Haşlanmış et
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 2 su bardağı baldo pirinç
  • 1 su bardağı et suyu
  • 2 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber

Kabune Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanı karabiber ve tuz ile ovalım, tencerenin tabanına soğanı döşeyelim.
  2. Soğanın üzerine haşlanmış eti ekleyelim.
  3. Üzerine nohutu serpelim.
  4. Üzerine pirinçi ekleyip et suyu ve olağan suyu koyup kısık ateşte hiç karıştırmadan pişirelim.
  5. Suyunu çektikten sonra ocağı kapatıp pilavı dinlenmeye alabilirsiniz.

Kabune Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Başamel Soslu Mantar
Bir Yufka İle Su Böreği Tadında Tava Böreği
Perde Pilavı (Porsiyonluk)
Vanilya Pudingli Kurabiye
Glutensiz Poğaça
Spoonful (Kaşık Tatlısı)
Hdabla | © 2025 |