Karabuğday Pilavı

Karabuğday Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı karabuğday
  • İsteğe bağlı mısır
  • Tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1.5 su bardağı su

Karabuğday Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce mısırla tereyağ kavurulur.
  2. Üzerine ıslatılmış karabuğday eklenir.Hepsi kavrulur.
  3. Su ek edilir.
  4. Tuz ve karabiber eklenir su çekinceye kadar pişirilir.

Afiyet olsun.

Karabuğday Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şifalı Et Haşlama
Kade (Kete) Tarifi (Ramazanın , Sahurların, Bayramın Vazgeçilmezi Olan O Tarif)
Ev Yapımı Kahvaltılık Çikolata
Blender Kullanmadan Pütürsüz Mercimek Çorbası
Soslu Tavuk Baget
Kivili Elmalı Sodalı Smothie
Hdabla | © 2025 |