Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 1 çay kaşığı vanilin
  • 1 limon kabuğu rendesi
  • 4-5 damla limon suyu
  • 1 yemek kaşığı bal ya da öbür tatlandırıcı

Üzeri için;

  • 2 yemek kaşığı labne
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 adet şekersiz bisküvi (isteğe göre)

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yulaf lapasının pürüzsüz olması için bal dışındaki öteki muhallebi materyallerini blender ile bızztlıyoruz.
  2. Ocağa alıp yoğunlaşana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
  3. Altını kapattıktan sonra bal ek edip karıştırıyoruz ve kaseye koyuyoruz.
  4. Muhallebi soğurken labne ve balı karıştırarak kremayı hazırlıyoruz.
  5. Ilınan muhallebi üzerine yayıyoruz ve ister bisküvi ile isterseniz hindistan cevizi ile süsleme yapıyoruz.

Afiyet olsun 🌸.

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İce Americano
Bardakta Kadayıflı Muhallebi
Fırında Tavuk Ve Şehriyeli Bulgur Pilavı
Şekilli Kurabiye (Videolu)
Çikolatalı Cevizli Kurabiye (Videolu)
Şalgamlı Bulgur Salatası
Hdabla | © 2025 |