Humus (Antakyanın Vazgeçilmez Mezesi)

Humus (Antakyanın Vazgeçilmez Mezesi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı haşlanmış nohut
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş orta uzunluk sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz ( hazır haşlanmış nohutlardan kullanacaksanız tuzuna bakın tuzluysa atmayın acı tat verir)
  • 4 adet buz küpü
  • Yarım çay bardağı su

Üzerini süslemek için;

  • Kimyon
  • Pulbiber
  • Turşu

Humus (Antakyanın Vazgeçilmez Mezesi) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Buz hariç tüm materyalleri blender kabına alalım ve ezelim.
  2. Ara verip 2 buz küpünü atalım bir daha çekelim.
  3. Bir daha orta verip 2 buz küpünü atalım toplan 4 adet atalım.
  4. Krema kıvamına gelene kadar ezelim. Ve humusumuz hazır.

Humus (Antakyanın Vazgeçilmez Mezesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Perde Pilavı
İtalyan Soslu Spagetti
30 dakika da harika Patlamış Mısır Cipsi
Anne Kurabiyesi
Brokoli Salatası
Muzlu Hindistan Cevizli Toplar
Hdabla | © 2025 |