Kolay Pasta

Kolay Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır pandispanya keki
  • 2 paket kremşanti
  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 2 yemek kaşığı labne peyniri
  • 2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • Muz
  • çilek

Kolay Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kreması için 2 paket kremsantiyi 1 şu bardağı soğuk süt ile güzelce çırpın. Düzgünce katılaşsın.
  2. Sonra içine 2 yemek kaşığı labne peyniri, 2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata koyduktan sonra tekrar güzelce çırpın. Dolaba koyun soğusun.
  3. Pastayı hazırlarken pandispanyanın alt kısmını yemek kaşığı yardımıyla sütle ıslatın.
  4. Fazla süt dökmeyin sonra altından akıyor 🙂
  5. Üzerine hazırladığınız kremayı sürün. Muz yerleştirin.
  6. 2. Kat için tekrar pandispanya kekini koyun krema sürün ve tekrar sütle hafif ıslatın çilek yerleştirin.
  7. Sonra en üst kata keki koyup çok hafif sütle ıslatip krema sürün.
  8. Ben krema çok fazla kaldığı için pastanın tamamına krema sürdüm. Siz dilerseniz kremşanti sürebilirsiniz.
  9. Üzerine çilekle süslemeler yapın.

Kolay Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Biberli Kahvaltılık Sos
Lahana Sarması (Kıymalı)
Pastane Usulü Un Kurabiyesi
Kahveli Karamelli Cheesecake
Kolay Meyveli Tartolet
Tüm Tarifleri Unutturacak Şahane tahinli Un Helvası
Hdabla | © 2025 |