Brownie

Brownie Tanımı İçin Malzemeler

Kalıbım küçük uzunluk borcam (20*20 cm)

  • 300 gram sürülebilir çikolata (3 dolu yemek kaşığı)
  • 40 gram un (2 dolu yemek kaşığı)
  • 15 gram kakao (1.5 yemek kaşığı)
  • 2 adet yumurta
  • 1 çimdik tuz

Brownie Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel çikolatayı ekliyoruz, üzerine yumurta kırıyoruz, yumurtayla çıktıktan sonra bütün gereçleri ekleyip fırına veriyoruz.
  2. 170 derecede evvelce ısıtılmış fansız fırında 17 dk şayet içinin akışkan olmasını istiyorsanız 13-14 dk kâfi .
  3. Üzerindeki kabuk pişirme kağıdıyla bir arada kaıbından ayırdığınız vakit çatlıyor, dileyen üzerine vişne vs  ekleyebilir, afiyet olsun.

Brownie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates Çorbası
Berry Hibisküs Tarifi
Etli Çiğ Köfte
Kiymali Taze Fasulye
Ekşi Mayalı Poğaça
İzmir Bombası
Hdabla | © 2025 |