Dalak Kızartması

Dalak Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet dalak
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Dalak Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle dalağımızı yıkıyoruz.
  2. Arkalı önlü çentikler atıyoruz.
  3. Tavaya sıvı yağı döküp kısık ateşte gerili önlü kızartıyoruz.

Dalak Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buz Gibi Çilek Şerbeti
Nohutlu Yaz Salatası
Tepside Tiramisu
En Ekonomik Pişmeyen Cheesecake
5 Dadikada Hazır Elmalı Kurabiye (Videolu)
Tane Tane Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |