Salata

Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 yaprak marul
  • 1 adet havuç
  • 1 adet salatalık
  • Ton balığı (150gr)
  • Maydanoz

Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu rendeleyip bir kaba alıyoruz, marul, salatalık (dikey olarak 4e bölerek doğrayabilirsiniz), maydanoz doğruyoruz kaba ek ediyoruz.
  2. Ton balığının yağını süzüp, biraz limon ve tuz ekliyoruz.

Not:Artı olarak yağ eklemiyoruz ton balığının kendi yağı kâfi olacaktır.

Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Su Böreği Tadında Nefis Börek
Türk Kahveli Kurabiye
Beyaz Peynirli Pancar Salatası
Tek Porsiyonluk Çilekli Turta
Muffin Kek
Gül Poğaça
Hdabla | © 2025 |