4 Kaşık Çorbası

4 Kaşık Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • 1 yemek kaşığı bulgur
  • 1 yemek kaşığı yeşil mercimek
  • 1 yemek kaşığı kırmızı mercimek

Sosu:

  • 2 yemek kaşığı tereyağı ve sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • Nane

Terbiyesi için:

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un

4 Kaşık Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mercimekleri evvelden biraz haşlayalım.
  2. Daha sonra pirinç ve bulguru koyalım.
  3. Biraz daha kaynasın piştiğinden emin olalım.
  4. Terbiyesini hazırlayalım.
  5. Kaynayan tencereden sıcak suyumuzu terbiyeye ekleyelim.
  6. Yavaş yavaş karıştıralım.
  7. 1 adet soğanı ufak ufak doğrayalım.
  8. Maydanozunu nanesini ekleyelim.
  9. Sosu tencereye boşaltalım. Afiyet olsun.

4 Kaşık Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı, Patatesli Kuru Barbunya Yemeği
Kalpli Pasta ( Sade Bir Günün Tadını Çıkarın)
Spoonful
Enfes Rulo Pasta
Meyveli Pasta
Karamelli Sütlü Tatlı
Hdabla | © 2025 |