Mor Soğan Turşusu

Mor Soğan Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 tane mor soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Sıcak su

Mor Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları güzelce doğruyoruz ve kavanoza koyuyoruz.
  2. Üstüne sirke ve tuzunu ekliyoruz.
  3. Ardından kavanoz full dolana kadar sıcak su ile üstüne dolduruyoruz.
  4. Sonra kavanoz kapağını 3 geri 1 ileri tekniği ile sıkıca kapatıp soğuyana kadar bekliyoruz.
  5. Soğuduktan sonra buzdolabına koyuyoruz 2-3 gün sonra yemeye hazır.
  6. Özellikle sandviç ve hamburger içine salatalara vs çok yakışıyor. Afiyet olsun🧅🧅🧅🧅.

Mor Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şipşak Muzlu Milföy Tatlısı (Airfryer ile)
Şeftalili Ters Yüz Keki
Pankek
Puf Puf Poğaça
Yoğurtlu Şehriye Çorbası
Magnolia
Hdabla | © 2025 |