Türlü

Türlü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet patates
  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ

Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağı alıp üzerine soğan ve biberleri alıp renkleri dönene kadar kavuralım.
  2. Yemeklik doğradığımız başka materyalleri tencereye alıp 5/6 kavuralım.
  3. Üzerine salça sarımsağı ekleyip kısık ateşte pişirelim.

Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk Çorbası
Frambuazlı Cheesecake (100% Garanti Tarif)
Bebeklere Balkabağı
Banana Bride
Tavuk Sote
Ramazan Pidesi (Fırınları Aratmayan Yumuşacık)
Hdabla | © 2025 |