Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake

Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı toz şeker ( ben esmer şeker kullandım)
  • 1 su bardağı tam buğday unu
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 adet portakal suyu ve portakal kabuğu rendesi
  • 1 paket kabartma tozu

Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurtaları ve şekeri köpürene kadar çırpalım.
  2. Daha sonra içine sütü,portakal suyunu ve rendesini,tam buğday unu ve kabartma tozunu da katarak karıştırmaya devam edelim.
  3. Kek hamurundan biraz saha cıvık bir hamur elde ettikten sonra kızdırmış olduğumuz tavaya biraz sıvı yağ sürüp bir kaşık dökelim.
  4. Üzerleri göz göz olunca karşıt çevirip pişirelim.

Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beşamel Soslu Fırında Makarna Tarifi
Patates Kızartması (Çıtır Çıtır)
Ispanaklı Mantarlı Pizza
Akṣam Menü Tabağım
Artan Nohuttan Etsiz Köfte
Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye
Hdabla | © 2025 |