Saray Sarması

Saray Sarması Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilin
  • 50 gram beyaz pul çikolata
  • 2 poşet krem şanti
  • 1 su bardağı süt

Arası için;

  • Fındık parçaları

Altı için;

  • Bebe bisküvisi kırıntıları

Üzeri için;

  • Çikolata sosla süsledim

Saray Sarması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi için tereyağ, vanilin ve beyaz çikolata hariç tüm gereçleri tencereye aldım.
  2. Koyulaşıp kaynayan muhallebime geri kalan materyalleri ekledim ve altı kapalı eriyene kadar karıştırdım.
  3. Robottan geçirdiğim bisküvilari borcamın tabanına döktüm.
  4. Üzerine muhallebiyi döküp 2 saat buzdolabında dinlendirdim.
  5. Daha sonra üzerine krem şantiyi döktüm ve fındık modüllerini serptim.
  6. Ben yarım ölçü yaptım küçük kare borcama, yukardaki ölçüler 40 cm lik fırın tepsisi için ülküdür.
  7. Dilimlediğim tatlımı spatula yardımıyla sarıp servis ettim deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun.

Saray Sarması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Baklava
Çubuk Pişi
Mini Cheesecake
Mükemmel Lezzet Tavuk Tava
Lotuslu Cookies
Kahve Yanına Sağlıklı Atıştırmalık
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet