Etli Kuru Fasülye

Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram kuşbaşı dana eti
  • 1 su bardağı kuru fasulye
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 25 gram tereyağı
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Kuru acı biber
  • 1 litre sıcak su

Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru fasulyeleri düdüklü tencerede haşlayın.
  2. Döküm tencereyi ısıtın. Etleri tencereye alıp kavurun.
  3. Üzerine biraz zeytinyağı ekleyip ince doğranmış soğanlarla birlikte güzelce kavurmaya devam edin.
  4. Salçaları ve baharatları ekleyin, karıştırın.
  5. Üzerine sıcak suyu ekleyn.
  6. Kısık ateşte 15-20 dakika kadar pişirin.
  7. Önceden haşladığınız fasulyeleri ekleyin ve 10 dakika daha pişirin.
  8. Ocağı kapattıktan sonra tereyağını ekleyin, kapağını kapatıp dinlenmeye bırakın.

Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebek Lor Peyniri (Ek Gıda)
Lahana Dolmasını Birde Böyle Deneyin
Kolay Yoğurt Mayalama
Spoonful
İki Renkli Portakallı Çikolatalı Kek (Lezzeti Şahane Kek)
Pancar Shot
Hdabla | © 2025 |