Pancake

Pancake Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 buçuk paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un

Pancake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Püf nokta: tüm materyaller oda ısında olmalı o vakit pankenleriniz puf puf ve yumuşacık 👍🏻
  2. Yumurta ve şekeri 5 dk çırp köpük köpük olsun sütü ekle çırpmaya devam et, sonra kuru materyalleri eleyerek ekle boza kıvamında akışkan bir hamur oluyor.
  3. Teflon tavanızı yağlamadan ısıtıyoruz yemek kaşığı ile küçük küçük dökerek pişmeye bırakıyoruz göz göz olunca başka tarafı çevirip pişirelim🧇afiyet olsun🍯🍫☕️.
  4. Ocağın orta gözünde kısık ateşte yapmamız değerli zira çok çabuk yanıyor ve rengi istediğimiz üzere olmuyor.

Pancake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beş Çayı Menüsü
Sıcak Çikolata (Kış Aylarının Vazgeçilmezi)
Airfry’da Sebzeli Çupra (Omega 3 Deposu-Pcos Dostu)
Arpa Şehriye Salatası
Nutellalı Krep
Ramazan Pidesi
Hdabla | © 2025 |