Mantarlı Kremalı Makarna

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kültür mantarı
  • 1 paket krema
  • 1 tavuk göğsü
  • 1 paket makarna
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü yıkayıp doğrayalım tencereye koyup suyunu çekene kadar pişirilir .
  2. Kültür mantarını temizleyip yıkayıp suyunu süzdürelim.
  3. Tavuğun üzerine koyalım ,suyunu çekene kadar pişirilir.
  4. Üzerine krema ve tuz eklenip kısık ateşte bekletelim.
  5. Kaynayan suya tuz atalım ve makarnayı 15 dk haşlayalım haşladığımız makarnayı süzelim.
  6. Tencereye tereyağını alalım eriyince makarnayı koyalım karıştıralım üzerine mantar soteyi koyalım ve son sefer karıştıralım.Ve servise hazır.

Afiyet olsun.

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Börek Tadında Fit Omlet
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Çikolatası
Tırnak Pide Tarifi (Lokantadaki Ekmekler Gibi)
El Açması Patatesli Börek
Pilavlı El Açması Börek (Klina)
Akşam Menüsü
Gerçek Salepli Sütlaç
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.