Mantarlı Kremalı Makarna

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kültür mantarı
- 1 paket krema
- 1 tavuk göğsü
- 1 paket makarna
- Tuz
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü yıkayıp doğrayalım tencereye koyup suyunu çekene kadar pişirilir .
- Kültür mantarını temizleyip yıkayıp suyunu süzdürelim.
- Tavuğun üzerine koyalım ,suyunu çekene kadar pişirilir.
- Üzerine krema ve tuz eklenip kısık ateşte bekletelim.
- Kaynayan suya tuz atalım ve makarnayı 15 dk haşlayalım haşladığımız makarnayı süzelim.
- Tencereye tereyağını alalım eriyince makarnayı koyalım karıştıralım üzerine mantar soteyi koyalım ve son sefer karıştıralım.Ve servise hazır.
Afiyet olsun.
Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





