Mantarlı Kremalı Makarna

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kültür mantarı
  • 1 paket krema
  • 1 tavuk göğsü
  • 1 paket makarna
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü yıkayıp doğrayalım tencereye koyup suyunu çekene kadar pişirilir .
  2. Kültür mantarını temizleyip yıkayıp suyunu süzdürelim.
  3. Tavuğun üzerine koyalım ,suyunu çekene kadar pişirilir.
  4. Üzerine krema ve tuz eklenip kısık ateşte bekletelim.
  5. Kaynayan suya tuz atalım ve makarnayı 15 dk haşlayalım haşladığımız makarnayı süzelim.
  6. Tencereye tereyağını alalım eriyince makarnayı koyalım karıştıralım üzerine mantar soteyi koyalım ve son sefer karıştıralım.Ve servise hazır.

Afiyet olsun.

Mantarlı Kremalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Kurabiye
Limonata Tarifi
Şipşak Tatlım
Mısır Ekmeği
Yalancı Börek
4 Kişilik Sufle Tarifii
Hdabla | © 2025 |