Asya Usulü Çıtır Köfte
Asya Yolu Çıtır Köfte Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram dana kıyma
- Yarım adet soğan
- 5 gram taze zencefil
- 1 kısım taze soğan
- 2 diş sarımsak
- 5 gram tuz
- 5 gram karabiber
- 100 gram un
- 3 adet yumurta
- 100 ge panko
Asya Metodu Çıtır Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğanı ince ince yemeklik doğra tavada sotele kenara alın.
- Kıymanın üzerine sotelenmiş soğanı dökün, sırayla üzerine bir adet yumurta ,zencefil ,tuz ,karabiber ekleyip güzelce yoğurun.
- Eşit ölçüde modüllere bölüp yuvarla ve bastırın.
- Önce una sonra yumurtaya en son pankoya bukayıp kızgın yağda her yerini eşitbir biçimde kızartın.
Asya Yordamı Çıtır Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

