Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur
  • Yarım çay bardağı tel şehriye
  • 3 yemek kaşığı sade yağ/tereyağ/zeytinyağı
  • 2,5 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencere sade yağ ve zeytin yağı ekleyip kombo yapalım ,yağın üzerine şehriye ekleyip kavuralım.
  2. Kavrulan şehriyenin üzerine bulguru ekleyip 2/3 dakika kavuralım .
  3. Üzerine tuz ve karabiberi ekleyip ılık suyu ekleyip pişmeye bırakalım.

Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Peynirli Kiş
Salçalı Soğanlı Nohutlu Pirinç Pilavı
Kremalı Ispanaklı Tavuk
Kolay Kakaolu Pankek Tarifi
Garnitürlü Patates Salatası
Susamlı Tuzlu Kurabiye Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |