Kalpli Kanepe

Kalpli Kanepe Tanımı İçin Malzemeler

  • Tost ekmeği
  • Salam dilimleri
  • Labne peyniri
  • Zeytin ezmesi

(malzemeler kişi sayısına nazaran değişir)

Kalpli Kanepe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tost ekmeği kare kare kesilir.
  2. Ekmeğin bir tarafına labne peyniri bir tarafına zeytin ezmesi sürülür.
  3. Zeytin ezmeli altta kalacak biçimde üst üste konur.
  4. Salamlar sekillendirici ile şekillendirilir. Kürdanla sabitlenir.Afiyet olsun 🩷.

Kalpli Kanepe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Kurabiye
Kremalı, Tavuklu, Mantarlı, Körili Makarna
Nefis Peynirli Cevizli Erişte
Kahvaltılık Bayat Ekmek Böreği
Tavuk Kızartması
Pankek
Hdabla | © 2025 |