Yulaf Lapası

Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) çilek
  • Yarım kivi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 tablet bitter çikolata
  • 4 yemek kaşığı yulaf
  • 1 su bardağı süt

Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 yemek kaşığı yulafı süt ile haşlıyoruz.
  2. Daha sonra tabağa alıp, soğumasını bekliyoruz.
  3. Üzerini meyvelerle süslüyoruz afiyet olsun çok doyurucu bi öğün.

Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Otlu Kadayıf Böreği (Dışı Çıtır İçi Yumuşacık)
İkramlık Kurabiyelerim
Arpacık Soğanlı, Patatesli Et Yahnisi
Yoğurtlu Garnitür Mezesi
Nohut Çubuk Kraker
Karışık Kızartma Domates Soslu
Hdabla | © 2025 |