Isırgan Otu Çorbası

Isırgan Otu Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım bağ ısırgan otu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 litre su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Nane

Isırgan Otu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Isırgan otlarını bir bardak suda 5 dk haşlayalım.
  2. Suyu ile birlikte el blenderından çekelim.
  3. İki kaşık unu 2 yemek kaşığı tereyağında kavuralım süt ile açalım, daha sonra 4 bardak sıcak su koyalım kaynatalım içerisine tuz karabiber ekleyelim.
  4. Çektiğimiz ısırgan otlarınıda ekleyelim bir iki dakika daha kaynatalım.
  5. Servis için üzerine tereyağında nane kavurup dökelim.
  6. Servise hazır.Afiyet olsun.

Isırgan Otu Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekşili Köftesi (Palu)
Cevizli Romlu Kurabiye
Patates Salatası
Tarhana Cipsi Çorbası
Soğanlı Et (Lokum Gibi)
Kremalı Kakao Çekirdeği
Hdabla | © 2025 |