Fırında Kuşbaşı Tavuk
Fırında Kuşbaşı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ (sıvı yağda olabilir)
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 diş dövülmüş/rendelenmiş sarımsak (küçükse 2 diş)
- 1 yemek kaşığı kekik
- 1 dolu çay kaşığı tuz
- Damak tadınıza nazaran pul biber
Fırında Kuşbaşı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün gereçleri bir kapta karıştırıp etleri ekliyoruz .
- İyice karıştırdıktan sonra biraz sosla dinlendirip 200 derece fırın da 35 -40 dk pişiriyoruz.
- Enfes bir tat oluyor mangal tadı kadar lezzetli şimdiden afiyet olsun😊.
Fırında Kuşbaşı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








