Yumuşacık Et Bonfile
Yumuşacık Et Bonfile Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram bonfile
- 1 adet kapya biber
- 1 adet kuru soğan
- 1 diş sarımsak
- 4-5 adet defne yaprağı
- 1 tatlı kaşığı zerzevat çeşnisi
- Zeytin yağ
Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etlerimizi düdüklüde 20 dakika haşlayalım.
- Haşladığımız etleri yapışmaz tavada gerili önlü pişirmeye devam edelim.
- İçine zeytinyağı ekleyelim.
- Daha sonra çok küçük olmayacak biçimde doğradığımız kapya biberleri soğanları ve sarımsağı ekleyelim.
- Kapağını kapatıp pişirmeye bırakalım.
- Daha sonra defne yapraklarını ekleyip kapağı tekrar kapatıp on 15 dakika kadar daha pişirelim.
- Yumuşacık bonfile etlerimiz hazır afiyet olsun😋.
Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












