Yumuşacık Et Bonfile

Yumuşacık Et Bonfile Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram bonfile
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 4-5 adet defne yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı zerzevat çeşnisi
  • Zeytin yağ

Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etlerimizi düdüklüde 20 dakika haşlayalım.
  2. Haşladığımız etleri yapışmaz tavada gerili önlü pişirmeye devam edelim.
  3. İçine zeytinyağı ekleyelim.
  4. Daha sonra çok küçük olmayacak biçimde doğradığımız kapya biberleri soğanları ve sarımsağı ekleyelim.
  5. Kapağını kapatıp pişirmeye bırakalım.
  6. Daha sonra defne yapraklarını ekleyip kapağı tekrar kapatıp on 15 dakika kadar daha pişirelim.
  7. Yumuşacık bonfile etlerimiz hazır afiyet olsun😋.

Yumuşacık Et Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Çayı Tarifi
Patatesli Çıtır Börek (Videolu)
Airfryerde Browni Kek
Kolay Muzlu Krep Tatlı
Pideli Ciğer
Kışlık Konserve Acılı Ezme (Videolu)
Hdabla | © 2025 |