Çikolata Dolgulu Kurabiye

Çikolata Dolgulu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı ( oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 çay bardağı kakao
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 80 gram sütlü çikolata
  • 80 gram beyaz çikolata

Çikolata Dolgulu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı, şeker ve yumurta yeterlice karıştırın.
  2. Üzerine kuru materyalleri ve doğranmış sütlü çikolataları ekleyip hamuru hazırlayın, sert olmamalı.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller alıp içine iki kesim beyaz çikolata koyup yuvarlayıp tepsiye dizin.
  4. Dolapta yarım saat dinlendirin.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.

Çikolata Dolgulu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etimek Tatlısı
Mercimek Çorbası (Şifa Çorbası)
Üzüm Reçeli
Soslu Ve Tavuklu Göbek Marul Salatası
Sütlü Kahve Şerbeti İle Brownie Kurabiye (Videolu)
Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |