Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek

Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 2 kaşık mesken imali sulu yoğurt
  • 1 yemek kaşığı organik elma suyu konsantresi
  • 1 tatlı kaşığı bebek zeytinyağı
  • Yarım muz ( küçükse tam muz)
  • 2-3 yemek kaşığı tam buğday unu
  • Çay kaşığının ucuyla kabartma tozu

Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaseye yumurtayı, yoğurdu, zeytinyağını, çatla ezilmiş muzu, elma suyunu koyup güzelce çırpalım.
  2. Daha sonra unu ve kabartma tozunu ekleyelim ve çırpmaya devam edelim. (pankek hamurunun kıvamı çok katı olmayacak ununu ona nazaran ayarlayabilirsiniz. )
  3. Arkalı önlü kısık ateşte pişirelim. Deneyeceklere afiyet olsun.

Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnıyarık
Püreli Köfte
El Yapımı Çiğ Köfte
Fıstıklı Burma Baklava (Videolu)
Porsiyonluk Bisküvili Pasta
Zeytinyağlı Barbunya ( Tam Mevsiminde Enfes )
Hdabla | © 2025 |