Sütsüz Krep

Sütsüz Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yoğurt (sulu)
  • 1 adet yumurta
  • 2.5 su bardağı un
  • 2 su bardağı su
  • 1 kabartma tozu
  • Tuz

Sütsüz Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce sıvı gereçleri karıştıralım sonra öteki gereçleri ekleyelim. Akışkan bir hale gelmesi lazım.
  2. Isıttığımız krep tavasına az yağ ekleyelim sonra karışımdan bir kepçe döküp yayalım, artlı önlü pişirelim. Bitene kadar birebir süreci uygulayalım.
  3. Ben yarısını bu türlü yaptım geri kalan yarısına maydanoz dereotu ekledim otlu yaptım ,böylede çok hoş oldu.

Sütsüz Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buğday Nişastalı Kurabiye (Bu Kurabiyeye Bayılacaksınız!)
Diyet Kabak Sandal
Susamlı Kurabiye
Hurma Kremalı Fit Bar
Beyaz Çikolatalı Kurabiye
Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)
Hdabla | © 2025 |