Supangle (Pastane Usulü )

Supangle (Pastane Yolu ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 100 gram bitter yada sütlü çikolata
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 su bardağı buzlu su

Supangle (Pastane Yöntemi ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün malzemeyi tencereye aldıktan sonra güzelce karıştırıyoruz .
  2. Sonrasında ocağın altını açıyoruz karıştırmayı hiç bırakmıyoruz tabanını tutmasın.
  3. Kaynadıktan sonra tereyağı ve çikolatayı ekliyoruz eridikten sonra ocaktan alıyoruz oda ısısına gelene kadar karıştırmaya devam ediyoruz ılık olması kâfi.
  4. Bir bardak buzlu suyu ek edip güzelce çırpıyoruz. Afiyet olsun 🌺.

Supangle (Pastane Yöntemi ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Ve Cevizli Rulo Kurabiye
Yumuşacık Muffin
Izgara Tavuk
Yoğurtlu Şehriye Salatası
Spoonful
Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |