Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo balkabağı
  • 2 su bardağı şeker (şeker oranı damak zevkine uygun düzenlenebilir)

Süsleme için;

  • Ceviz
  • Tahin

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balkabakları yıkanıp tencereye alınır, üzerine toz şeker dökülüp kısık ateşte pişirilir.
  2. Ben genelde sabahtan kabakları yıkayıp şekeri üstüne döküp bekletip akşam üstü pişiriyorum.
  3. Kabaklarımızın piştiğini denetim ederek ocaktan akalım.
  4. İster sade ister üstünü süsleyerek servis yapalım. Afiyet olsun.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damağınızda İz Bırakacak Enfes Tuzlu Kurabiye Tarifi
+8 Yoğurtlu Yulaf Ezmesi
Züber Topçukları
Portakallı İrmik Tatlısı
Kahvaltılık Domates Sosu
Sufle (Glutensiz)
Hdabla | © 2024 |