Lokanta Usulü Ezme

Lokanta Yöntemi Ezme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 2 diş sarımsak
  • Nane
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber
  • Yarım limon suyu
  • Nar ekşisi
  • Zeytinyağ

Lokanta Yolu Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domatesleri yeşil biberi ve kapya biberi incecik doğrayalım.
  2. Maydanozu ince biçimde kıyalım.
  3. Doğradığımız gereçleri bir kapta birleştirelim.
  4. Sarımsağı rendeleyelim. Öbür materyalleri öteki bir kapta karıştıralım.
  5. Hazırladığımız sosu doğradığımız gereçlerin üzerine ekleyelim ve güzelce karıştıralım. Afiyet olsun 😋.

Lokanta Yordamı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavçe Gravce (Tencereden Tepsiye) Kuru Fasulye
Kakaolu Islak Kurabiye
Portakallı Çikolatalı Kurabiye
Mayasız Kıyır Kıyır Dereotlu Pastane Kurabiyesi
Hamur Kaplı Güveç Kapama
Şekersiz Meyveli Kek
Hdabla | © 2025 |