Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep)

Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg orta yağlı kıyma
  • 500 gr kapya biberi
  • 500 gr yeşil biber
  • 500 gr domates
  • 3 top maydanoz
  • 10 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz silme
  • 1 tatlı kaşığı karabiber silme
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 yemek kaşığı pul biber

Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Maydanoz gelişi hoş doğranır.
  2. Kalan tüm sebzeler ile birlikte rondo da çekilir.Eğer rondo tamamını almıyorsa birden fazla sefer materyal bitene kadar rondodan geçirilir.
  3. Ardından hepsi yeterlice karışana kadar harmanlanır lahmacun içi hazır.
  4. Deneyeceklere şimdiden. Afiyet olsun😊.

Not;İsteğe bağlı rengini çok kırmızı isterseniz salçası arttırılabilir!.

Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Kurabiye
Pratik Sosisli Sandviç
Çıtır Yufkalı Semizotu Salatası
Damla Çikolatalı Kurabiye
Biftekli Çedar Peynirli Pizza Sandviç
Lokanta Usulü İşkembe
Hdabla | © 2025 |