Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep)
Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg orta yağlı kıyma
- 500 gr kapya biberi
- 500 gr yeşil biber
- 500 gr domates
- 3 top maydanoz
- 10 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz silme
- 1 tatlı kaşığı karabiber silme
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 yemek kaşığı pul biber
Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Maydanoz gelişi hoş doğranır.
- Kalan tüm sebzeler ile birlikte rondo da çekilir.Eğer rondo tamamını almıyorsa birden fazla sefer materyal bitene kadar rondodan geçirilir.
- Ardından hepsi yeterlice karışana kadar harmanlanır lahmacun içi hazır.
- Deneyeceklere şimdiden. Afiyet olsun😊.
Not;İsteğe bağlı rengini çok kırmızı isterseniz salçası arttırılabilir!.
Lahmacun İçi Nasıl Hazırlanır? (Gaziantep) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






