Profiterol(Kolay Yapım)
Profiterol(Kolay Yapım) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket hazır profiterol topları
- Yarım paket krem şanti (hazır paket)
- 1 paket çikolata sos (hazır paket)
Profiterol(Kolay Yapım) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Çikolata sosumuzu paketin gerisindeki ölçüye nazaran hazırlıyoruz. Soğumaya bırakıyoruz.
- Krem şantimizi paketin gerisindeki ölçüye nazaran hazırlıyoruz. Yarım saat 45 dakika buzdolabına koyuyoruz. (katılaşması için).
- Hazır paket profiterol toplarımızın alt kısmını deliyoruz. Katılaşan krem şantimiz ile iç kısmını dolduruyoruz.
- Toplarımızı tabaklara porsiyon olarak yada isteğe nazaran tek büyük bir tabağa diziyoruz.
- Üzerlerine soğuyan çikolata sosumuzdan döküyoruz. İsteğe nazaran fındık fıstık ile süsleyebilirsiniz afiyet olsun😋.
Profiterol(Kolay Yapım) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













